Lees ons verhaal

Over VVR

VVR Real Estate is de vastgoedorganisatie van Hans (J.G.) van de Westerlo en zijn kleinzoon Rob Janssen, die vermoedelijk eerder kon bouwen dan lopen. Samen vormen zij een dynamisch duo: een mix van expertise, ervaring, servicegerichtheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit en oog voor de omgeving. Het beste van twee werelden.

Onder de vlag van J.G. van de Westerlo Beheer heeft Hans de afgelopen decennia flink aan de weg getimmerd en gebouwd. Eerst in zijn eigen leefomgeving, zoals dat voor de meeste ondernemers geldt. Hans’ eerste project was winkel- en zalencentrum De Smed aan de Dorpsstraat, waar vele honderden bruiloften, feesten en koffietafels plaatsvonden.

In de latere jaren werd Hans de officieuze huisontwikkelaar van industrieterrein Groot Schooten, het veelzijdige industrieterrein ten zuiden van Stiphout. Zo komen verschillende panden op Groot Schooten uit de koker van Hans en zijn dochter Lizan.

VVR Real Estate gaat verder waar J.G. van de Westerlo Beheer eigenlijk nooit is opgehouden: met het verhuren, verkopen en realiseren van vastgoed, met name vastgoed met een zakelijk karakter. Wij bieden een gevarieerd aanbod van kwaliteitsprojecten op de beste locaties die wij met een hoge mate van maatwerk realiseren en beheren. Wij richten ons niet op korte relaties, maar trekken graag langere tijd samen met u op. En de ervaring heeft ons geleerd dat dat vaak wederzijds is. De vele prettige en langdurige samenwerkingen met onze kopers en huurders bevestigen dit. U bent van harte welkom om zelf kennis te maken met onze organisatie en werkwijze!